Veli-Pekka Prisma Studiossa!

Uusimmassa Prisma Studiossa esiintyy Veli-Pekka Hentunen tuoden hienosti esiin tähtiharrastusta, yhdessä Jyväskylän Siriuksen Arto Oksasen kanssa. Prisman lähetyksessä nähdään myös kaksi kertaa Härkämäen Observatorion taivaskameran videota!

PrismaStudio_20140320

Koko Prisma Studion lähetys kannattaa katsoa YLE Areenasta: http://areena.yle.fi/tv/2181099. Esitysaikaa on tätä kirjoittaessa jäljellä 29 päivää. Arto ja Veli-Pekka tulevat ruutuun hieman jakson puolivälin jälkeen.

Bookmark the permalink.

About Jari Juutilainen

Jari Juutilainen on kyberturvallisuuden insinööri (YAMK), joka on ollut Kassiopeian jäsen vuodesta 2001 lähtien ja toimii yhdistyksen webmasterina. Jarin omiin havaintoihin pääsee tutustumaan Taivaanalla.fi -blogissa.

Comments are closed.