Taivaskamera nyt livenä!

Pitkään ja hartaasti toivottu ominaisuus saada Härkämäen taivaskameran kuvat suorana nettiin on nyt saatu testiin. Kuvat päivittyvät kotisivuille aina kun taivaskamera on kuvaamassa.

Koska taivaskamerassa ei ole automaattisesti säätyvää valotusta, eikä sen ohjelmisto ainakaan nykyisellään vielä tue muuttuvaa valotusaikaa, on kamera kuvaamassa vain silloin kun joku sen laittaa käsin päälle. Käytännössä siis yleensä pimeän aikaan, jos on ennustettu selkeää.

Taivaskameran kuvia reaaliajassa pääsee seuraamaan testisivultamme: https://www.kassiopeia.net/taivaskamera/

Bookmark the permalink.

About Jari Juutilainen

Jari Juutilainen on kyberturvallisuuden insinööri (YAMK), joka on ollut Kassiopeian jäsen vuodesta 2001 lähtien ja toimii yhdistyksen webmasterina. Jarin omiin havaintoihin pääsee tutustumaan Taivaanalla.fi -blogissa.

One Response to Taivaskamera nyt livenä!