Taivaskamera 20.-21.01.2014 ja kirkas tulipallo

Taivaskameran videossa näkyy kirkas tulipallo:

Kello 18:55

Kello 18:55

Tulipallon suunta on noin pohjoisesta etelään tai tarkkemmin noin 15 astetta etelästä kaakkoon.

Päivitys:
Kerta Ursan tulipalloverkostoon ei ole tullut yhtään havaintoa tuohon kellonaikaan osuneesta tulipallosta, niin spekuloidaan sitten, että voisiko kyseessä olla havainto pyörivästä satelliitista? Se selittäisi miksi se kirkastuu, himmenee, kirkastuu voimakkaasti ja uudelleen himmenee kuvassa.

Bookmark the permalink.

About Jari Juutilainen

Jari Juutilainen on kyberturvallisuuden insinööri (YAMK), joka on ollut Kassiopeian jäsen vuodesta 2001 lähtien ja toimii yhdistyksen webmasterina. Jarin omiin havaintoihin pääsee tutustumaan Taivaanalla.fi -blogissa.

Comments are closed.