Lauantaina avoimet ovet Härkämäellä Avaruusviikon kunniaksi

Kassiopeian Härkämäen observatoriolla on kaikille avoimet ovet -tapahtuma jossa esitellään Härkämäkeä sekä hyvän sään salliessa  katsellaan myös tähtitaivaan ihmeitä. Avoimet ovet -tapahtuma alkaa kello 18 ja päättyy noin kello 22. Tapahtuma on osa Suomen avaruusviikon ohjelmaa.

Suomessa ja muualla maailmassa vietetään 4.-10.10. välisenä aikana ns. kansainvälistä avaruusviikkoa. Suomessa avaruusviikon suurin tapahtuma on 5.-6.10. Heurekassa jossa on Mars-aiheisia esitelmiä ja “Määränpäänä Mars” -näyttely avautuu. Jos näyttelyyn ei ehdi tutustua avaruusviikolla, niin ei hätää. Näyttely kestää 23.3.2014 asti, joten myös avaruusviikon jälkeen pääsee hyvin tutustumaan näyttelyyn.

Härkämäen avoimet ovet -tapahtuman vastuuhenkilöt: Veli-Pekka Hentunen (puh. 040 7011625) ja Esa Heikkinen.
Avaruusviikon Suomen koordinaattori (Avaruusviikkoon liittyvät asiat): Harri Haukka (harri.haukka@kassiopeia.net)

Vuoden 2013 avaruusviikon teema on Mars. Lisää tietoa löytyy www.avaruusviikko.net.

Vuoden 2013 avaruusviikon teema on Mars. Lisää tietoa löytyy www.avaruusviikko.net.

Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.