Härkämäen uudet englanninkieliset nettisivut ovat avautuneet.

Härkämäen observatoriolla on ollut jo vuosia omat englanninkieliset nettisivut. Ne kuitenkin jäivät kotisivu-uudistuksen yhteydessä ennalleen. Syy oli se, että sivut oli toteutettu sisällönhallintaohjelmalla jota ei voinut suoraan “kääntää” WordPressiin, jota uudet Kassiopeian nettisivut käyttävät.

Tietotekniikkaryhmä (Harri Haukka ja Jari Juutilainen) ovat saaneet englanninkielisten sivujen siirron WordPressiin valmiiksi ja uudet nettisivut ovat avautuneet osoitteessa http://www.taurushill.net. Sivut toimivat jatkossakin Härkämäen havaintojen raportoimiseen englanninkielellä ja painottuvat tieteelliseen tutkimukseen.

Härkämäen englanninkieliset nettisivut ovat uudistuneet.

Härkämäen englanninkieliset nettisivut ovat uudistuneet.

Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.