Nova Del 2013 näkyy edelleen

Nova Delphini 2013 erottunee vielä pimeässä paikassa ihan kohtuullisesti paljainsilminkin. Itse en kuitenkaan enää onnistunut sitä ilman kiikareita löytämään, kiitos kaiken Tampereen valosaasteen. Valotuksissa nova kuitenkin näkyy vielä selvästi, vaikka se onkin jo himmenemään päin. Magnitudi alkaa mittausten mukaan lähetentymään jo kuutta.

Nova Delphini 2013 Kuva: Jari Juutilainen

Nova Delphini 2013
Kuva: Jari Juutilainen

Nova Delphini 2013 Kuva: Jari Juutilainen

Nova Delphini 2013
Kuva: Jari Juutilainen

Lisää kuvia löytyy blogistani: http://www.pimennysmatkaaja.fi/

Bookmark the permalink.

About Jari Juutilainen

Jari Juutilainen on kyberturvallisuuden insinööri (YAMK), joka on ollut Kassiopeian jäsen vuodesta 2001 lähtien ja toimii yhdistyksen webmasterina. Jarin omiin havaintoihin pääsee tutustumaan Taivaanalla.fi -blogissa.

Comments are closed.