Kerhotalon avajaisissa paljon väkeä

Sunnuntaina 19.5. koitti yhdistyksen historian yksi hienoimmista hetkistä, kun yhdistyksen uudella Härkämäen kerhotalolla vietettiin avajaisia. Paikalle saapui lähes satapäinen yleisö.

Saimme kuulla Helsingin yliopiston dosentti Lauri Jetsun hienon esitelmän Algol-tähdestä, reipasta ja mukaansatempaavaa kansanmusiikkia Rimpsaus-yhtyeeltä sekä hauskaa tarinanheittoa nuorelta stand up -koomikolta Lauri Jurvaselta.

Yhdistys sai ottaa vastaan myös monia tervehdyksiä: kansanedustaja ja kaupungin valtuuston puheenjohta Kari Rajamäki toi kaupungin onnittelut ja terveiset, Leena Luostarinen ja Niilo Pulkkinen välittivät Kangaslammin kyläyhdistyksen onnittelut alppiruusujen kera, Kangaslammin entinen kirkkoherra Jukka-Pekka Sepperi välitti terveiset Kangaslammin kirkon 40-vuotistapahtumasta ja kappeliseurakunnasta, lisäksi saimme vielä naapurilta Kilpimäen Erältä heidän hienon pöytäviirin.

Myös sää oli suotuisa ennusteista poiketen – vettä ei satanut lainkaan ja taivas oli lähes pilvetön. Kaikin puolin leppoisassa ilmapiirissä vietetty iltapäivä oli oikein onnistunut.

Suurkiitokset kaikille talkoolaisille tapahtuman järjestelyjen eteen tehdystä työstä!

Kuvia tapahtumasta löytyy Kassiopeian galleriasta.

WP_20130519_002_news

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.