Kerhotalon avajaisia mahdollisuus seurata myös netissä

Kuten monet jo tietävät, ensi sunnuntaina (19.5.) vietetään Härkämäen kerhotalon avajaisia. Ne jotka eivät syystä tai toisesta pääse osallistumaan avajaisiin itse Härkämäellä, voivat seurata avajaisia suoran nettilähetyksen avulla. Ensimmäistä kertaa Härkämäen (ja Kassiopeian) historiassa yritämme lähettää suoraa videokuvaa Härkämäeltä. Koska kyseessä on ensimmäinen kerta kun suoraa lähetystä yritetään, ei ongelmilta varmasti vältytä, mutta ne pyritään mahdollisimman hyvin jo ennakkoon todeta ja korjata.

Linkki suoraan videolähetykseen tulee löytymään heti Kassiopeian etusivulta ja lähetys aktivoituu noin kello 14:00 (sunnuntaina). Lähetys tulee näkymään joko UStream tai JustinTV -palveluiden välityksellä. Lopullinen palveluntarjoaja selvinnee vasta ihan ennen h-hetkeä, mutta katsojille asialla ei ole suurtakaan väliä, koska molempia lähetyksiä voidaan lähettää Kassiopeian sivujen kautta.

Toivottavasti lähetys onnistuu ja yhdistyksen tietotekniikkaryhmä ottaa mielellään vastaan kommentteja aiheen tiimoilta.

Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.