Härkämäen tutkimustyötä esitellään Lontoossa syyskuussa

Härkämäellä tehtyjä havaintoja ja tutkimustyötä esitellään EPSC 2013 (European Planetary Science Congress) -konferenssissa jo viidettä kertaa peräkkäin. Kolme kertaa olemme esitelleet toimintaamme posterin välityksellä ja kerran (vuonna 2011) Tuomo Salmi piti puheen. Tänä vuonna konferenssi järjestetään Lontoossa syyskuussa (8.-13.9.) UCL:ssä (University College London). Tämän kaltaiset tieteelliset konferenssit ovat oivat tapa tuoda julki Härkämäellä tehtävää työtä ja harrastustoimintaa.

Tällä kertaa posterimme otsikko on “Pro-Amateur Observatories as a Significant Resource for Professional Astronomers – Taurus Hill Observatory“. Toivottavasti posterimme saa jälleen huomiota osakseen ja sen myötä Härkämäkin ja Kassiopeia saavat hienoa mainosta maailmalla.

Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net