Warkauden Kassiopeia on liittynyt Mastodoniin

Warkauden Kassiopeia on liittynyt Mastodoniin. Kyseinen palvelu on X:ää (ent. Twitter) muistuttava pikaviestipalvelu. Pääsyy siihen miksi liityimme ko. palveluun on se, että X:n viestien lukeminen mm. nettisivuillamme vaatii käyttäjän (lukijan) kirjautumisen X-palveluun. Ts. jos sivuillamme kävijä ei ole X:n käyttäjä, ei hän myöskään näe meidän X-viestejä. Mastodonin viestit näkyvät mm. nettisivujemme oikealla pääpalstalla heti kalenterin jälkeen.

Aivan kokonaan emme luovu X:stä tässä kohtaa, mutta sen käyttö vähenee ajan myötä ja toivottavasti pääsemme siirtämään pikaviestimme kokonaan Mastodonin puolelle.

Suora linkki uuteen palveluumme on https://mastodon.online/@warkaudenkassiopeia

Mastodonin viestien lukeminen ei vaadi palveluun liittymistä. Alla Mastodonin julkinen näkymä.

Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.