Cygnus 2015 Ylöjärvellä 16.-19.7.

Tämän vuoden perinteinen tähtiharrastajien kesätapaaminen, Cygnus, järjestetään 16.-19.7. Ylöjärvellä Torpan leirikeskuksessa aivan Ylöjärven ja Tampereen rajalla. Tapaamisen ohjelma alkaa pikkuhiljaa täydentymään ja nyt myös ilmoittautuminen on avattu. Varsinkin sisämajoitusta ja yhteisruokailua haluavien kannattaa tehdä ilmoittautuminen piakkoin.

Kuten viimevuosina on ollut tapana, on tänäkin vuona retki tiedossa. Vähemmän yllättäen kohteena on Särkänniemen planetaario jonne suunnataan lauantaina. Plantaarion ohjelmistossa on “Raivoava maailmankaikkeus”. Tervetuloa viettämään kesää kanssatähtiharrastajien kanssa.

Cygnus 2015 järjestetään Ylöjärvellä 16.-19.7. Kuva (tapahtuman logo): Tampereen Ursa.

Cygnus 2015 järjestetään Ylöjärvellä 16.-19.7. Kuva (tapahtuman logo): Tampereen Ursa.

 

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

One Response to Cygnus 2015 Ylöjärvellä 16.-19.7.