Härkämäen havaintotyötä esitellään Turussa EWASS 2013 -tapahtumassa.

Härkämäen observatoriota esitellään EWASS (European Week of Astronomy and Space Science) 2013 -tapahtumassa Turussa maanantaina 8.7. jolloin Tuomo Salmi kertoo 14:30 alkaen Härkämäen havaintotyöstä ostsikolla “Amateur astronomy by Taurus Hill Observatory” sessiossa “Amateur astronomy – Scientific Impact and Public Outreach“. Ohessa myös listattuna muut samassa sessiossa olevat esitykset.

Amateur astronomy – Scientific Impact and Public Outreach
11:50-12:10 Irina Vavilova Astronomy education and amateur astronomy in Ukraine
12:10-12:30 Areg Mickaelian Astronomy education and public outreach in Armenia
12:30-12:50 Arto Oksanen Amateur astronomy by Jyväskylän Sirius
12:50-13:10 Aki Taavitsainen Fireballs and dance of the sprites at the border of space
14:30-14:50 Tuomo Salmi Amateur astronomy by Taurus Hill Observatory

Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.